INTRE DORINTA SI REALITATE

De cateva zile bune,lumea politica romaneasca da un spectacol total dezagreabil,total de neimteles pentru noi toti,in care fictiunea si realitatea ( atat cat poate fi ea de reala ),se impletesc,se tes si se destrama spre bucuria unora si dezamagirea altora. Stiri,declaratii,comentarii,injuraturi,sperante,toate,ingrediente ale unui ghiveci politic de tot rasu-plansul!

Manifestantii preseaza,dl Ponta cedeaza pe jumatate,dl Antonescu „fura startul”in fata „prietenului”,acesta spune si el ca nu se supara pe „hot”,doar sunt prieteni,dar cine mai crede?Dl Antonescu ataca si mai puternic,dar si dl Ponta se apara cu succes! Care fi-va adevarul?Multi dintre noi cantam prohodul USL-ului,dar greu sa stim ce va urma! Ne temem cu toti de un teatru prost,dar poate fi si unul pe bune. Sperante si…sperante!

Poate ca PSD are un atuu pe care noi nu-l cunoastem,dar il putem banui.Putem banui insa,stiind naravul pesedistilor,ca o socoteala si-au facut si nu ar fi imposibil sa asistam la noi tradari,dupa obicei,si sa asistam la o descompunere PNL asemanatoare PDL din iarna lui 2011-2012,si la un nou guvern Ponta dupa acelasi calapod cu primul.La „colt”pandesc aceiasi UNPR si UDMR,cu mana buna la tradare. Totul depinde de cat va mai suporta PSD atacurile dlui Antonescu si mofturile altor PNL-isti,dar timpul pare ca nu mai are rabdare! Se asteapta o scanteie mai mare,ramane sa vedem cine o va produce! Cert este ca toata lumea politica danseaza pe nisipuri miscatoare intr-un echilibru vizibil deranjant!

Noi ca spectatori vizibil interesati nu putem decat sa ne bucuram si sa strigam sanatos:”Intarata-i Drace ca si noua ne place”! Indiferent insa ce se va intampla,”raia PSD-ista”nu se va lasa usor rapusa decat la „tratamentul soc”! Acesta,tratamentul,nu poate fi decat continuarea manifestatiilor in toata tara,cu mai multa virulenta!

Acum,chiar ca totul depinde de staruinta si rezistenta manifestantilor in strada!Acum este nevoie ca liderii tinerei Opozitii sa iasa la rampa,sa arate ce pot si sa spuna cum gandesc ei o guvernare cu adevarat buna pentru Romania! Sperante,sperante…

Acest articol a fost publicat în Diverse. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu